Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
150 g žuvies su kaulais
1 svogūnas
2 morkos
3 bulvės
2 pomidorai
1 sauja krapų
1 žiupsnelis šafrano
3 v. š. grietinės
petražolės
aliejus
malti juodieji pipirai
druska
lauro lapai


Gaminimas:
Užkaičiame puodą su vandeniu, sudedame pipirus, druską, šafraną, lauro lapus, žuvį ir paverdame apie 15-20 min.
Tuomet išgraibstome su kiaurasamčiu žuvį ir nukaulinę sudedame žuvies mėsą atgal į puodą.
Nuskustas bulves supjaustome kubeliais, nuskustas morkas sutarkuojame ir sudedame į tą patį puodą.
Nuluptą susmulkintą svogūną pakepiname keptuvėje su aliejumi ir sudedame į sriubą.
Pomidorus nuplikiname, nulupame, supjaustome kubeliais ir taip pat sudedame į sriubą
Verdame apie 20-25 min.
Tuomet sudedame susmulkintas petražoles ir krapus, pagardiname grietine.
Patiekiame karštą.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai