Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aviečių g., Medukštos k., Alytaus r. sav.,
Baravykų g., Medukštos k., Alytaus r. sav.,
Beržų g., Medukštos k., Alytaus r. sav.,
Bijūnų g., Medukštos k., Alytaus r. sav.,
Briedžių g., Medukštos k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g miltų 10 g mielių 0,5 stiklinės pieno 1 kiaušinis 25 g sviesto 0,5 šaukštelio druskos 1 baltymas cukrus
Gaminimas: Mieles
ištrinti su žiupsneliu cukraus ir šiltu pienu. Sviestą ištrinti su kiaušiniu, suberti miltus, druską, išmaišyti ir užminkyti tešlą. Palikti šiltoje vietoje, kad pakiltų ir dar kartą išminkyti. Jeigu tešla būtų per minkšta, įberti dar kelis šaukštus miltų ir vėl atidėti, kad pakiltų. Iš
tešlos suformuoti plonus volelius ir sulipdyti juos į žiedus. Sujungimo vietą aptepti baltymu ir išlyginti. Paruoštus riestainius mesti į verdantį, šiek tiek pasaldintą vandenį ir virti 5 min. Išgriebti iš vandens. Paruošti kepimui 2 plokščias skardas, truputį pabarstytas
miltais. Įkišti jas į orkaitę: vieną žemiau, o į antrą - patalpintą aukščiau - sudėti riestainius. Kepti 5 min 200°C temperatūroje. Praėjus nurodytam laikui į kitą skardą perdėkite apverstus riestainius ir dar kepkite apie 5 - 10 minučių.
|
|
|
|
|