Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200g sviesto,
1 stiklinė majonezo,
1 kiaušinis (arba 2 tryniai),
130g cukraus,
truputis druskos,
truputis sodos,
450g miltų.

Gaminimas:
Sviestą išsukti su cukrumi, išlakti kiaušinį ar trynius, sumaišyti visus ingredientus. Sausainius formuoti į mėsmalę įstatyta formele sausainiams. Neturint tokios formelės galima tiesiog šaukšteliu dėlioti tešlą ant kepimo popieriumi padengtos skardos.
Užkandis prie alaus paruoštas!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 gramų margarino
4 šaukštai vandens
6 v. š. cukraus be kaupo
0,5 a. š. sodos
1 a. š. acto
miltai.


Gaminimas:
Į margariną supilti vandenį, cukrų.
Sodą nugesinti actu ir supilti į margarino, vandens ir cukraus masę.
Į masę įdėti miltų tiek, kol tešla pasidarys gan kieta ir nelips prie rankų.
Suformuoti sausainius per mėsmalę (specialiai sausainiams skirta formele)
Kepti 20 min. 200 laipsnių temperatūroje, tada sumažinti iki 170 ir pakepti dar 15min. kol gražiai apruduos, o viduje nebebus minkštos, nedakeptos tešlos.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai