Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žiebenos g., Kiemelių k., Kaišiadorių r. sav.,
Darsūniškio g., Kruonio mstl., Kaišiadorių r. sav.,
Gegužės 1-osios g., Kruonio mstl., Kaišiadorių r. sav.,
Kalvių g., Kruonio mstl., Kaišiadorių r. sav.,
Kauno g., Kruonio mstl., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g miltų 1/2 šaukštelio kepimo miltelių 240 g cukraus 1 pak. vanilinio cukraus 1 kiaušinis 85 g margarino VILNIUS kepiniams 750 g rabarbarų 1 pak. želatinos 1 pak.
šokoladinio ar kitokio pudingo 0,5 l pieno 50 g skaldytų migdolų
Gaminimas: Iš miltų, kiaušinio, kepimo miltelių, cukraus, van. cukraus, margarino užminkom trapią tešlą ir 30 min. palaikom šaltai. Rabarbarus supjaustom 2 cm gabaliukais, apibarstome cukrumi ir
užviriname, įdedame išbrinkintą želatiną, išmaišome ir pastatome valandai šaltoje vietoje. Taip pat išverdame pudingą pagal instrukciją, irgi atšaldome. Iš tešlos iškočiojame lakštą, įklojame į margarinu išteptą skardą, užlenkiame kraštus, subadome ir kepame 15 min. Sukrečiame apstingusią
rabarbarų masę, atšaldome, aptepame pudingu, išlyginame, apibarstome migdolais ir dedame į šaldytuvą, kad sustengtų.
|
|
|
|
|