Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žemaitės g., Kriukų mstl., Joniškio r. sav.,
Malūno g., Kurmaičių k., Joniškio r. sav.,
Pakluonių g., Kurmaičių k., Joniškio r. sav.,
Žemaičių g., Kurmaičių k., Joniškio r. sav.,
Beržų g., Lankaičių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 morkos 1/8 l mėsos sultinio 250 g varškės 200 g lydyto sūrio 1/8 l grietinės 1 svogūnas po 2 šaukštus kapotų krapų, svogūnų laiškų bei petražolių 1 šaukštas citrinos
sulčių druskos ir pipirų 120 g traškučių (sausainiai)
Gaminimas: Nuluptas ir nuplautas morkas virti sultinyje 20 minučių., kol sumunkštės. Varškę, lydytą sūrį ir grietinę išsukti iki vienalytės masės. Nuluptą svogūną sutarkuoti. Krapus, petražoles ir svogūnų laiškus
sumaišyti su citrinų sultimis, sūrio mase bei svogūnu. Paskaninti druska ir pipirais. Aptepą sukrėsti į konditerinį maišelį ir atšaldyti. Morkas supjaustyti plonais griežinėliais. Traškučius išdėlioti lėkštėje. Aptepą ant traškučių išspausti tik prieš patiekiant. Papuošti morkomis,
petražolių šakelėmis bei pikantišk? skonio konservuotomis paprikomis.
|
|
|
|
|