Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
"Ateivis" angliskai,
Pasakai giminingas liaudies epo zanras, kuriam pagrinda dave koks nors tikras ivykis,
Patrauklios isvaizdos, gero skonio ir maistingu savybiu valgio gaminimo technologija,
Kuo vardu buvo mongolu vadas, XIII a. sukures placia imperija,
Ryskis, kuri turetu zvaigzde ar kitas tolimas kosminis objektas, jei jis butu vakuume per 10 pc nuo zemes,
Žemynos g., Šatijų k., Kauno r. sav.,
Vlado Dautarto g., Šilelio k., Kauno r. sav.,
Beržų g., Šlienavos k., Kauno r. sav.,
Dubravų g., Šlienavos k., Kauno r. sav.,
Dvareliškių g., Šlienavos k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg kiaulienos, su odele 2 a. š. SANTA MARIA grūstų juodųjų pipirų 1 - 2 v. š. SANTA MARIA ANCHO ST YLE aitriųjų paprikų 1 a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje 2 apelsinų sulčių
(šviežiai spaustų) 2 citrinų sulčių (šviežiai spaustų)
Gaminimas: Aštriu peiliu kas 5 mm negiliai įpjaukite mėsos paviršių. Sumaišykite visus prieskonius ir įtrinkite jais kiaulieną. Apverskite mėsą ir apipilkite citrinų bei apelsinų sultimis. Apsukite mėsą
vyniojamąja plėvele ir marinuokite pernakt. Kitą dieną kiaulieną padėkite ant folija išklotos kepimo skardos ir uždengę mėsą folija kepkite 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Nuimkite foliją ir sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 150 °C , kepkite dar apie
1,5 valandos. Jei kepimo skarda išdžiūna, įpilkite šiek tiek vandens. Norėdami kepsnio su traškia plutele, padidinkite orkaitės temperatūrą iki 225 °C ir apie 10 minučių paskrudinkite, kol kepsnys paruduos. Truputį palaukite ir supjaustykite griežinėliais. Patiekite
su keptomis daržovėmis ir persikų čatniu. Skanaus! Patarimas! Išbandykite ir su aitriosiomis paprikomis.
|
|
|
|
|