Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1,5 kg kiaulienos, su odele
2 a. š. SANTA MARIA grūstų juodųjų pipirų
1 - 2 v. š. SANTA MARIA ANCHO ST YLE aitriųjų paprikų
1 a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
2 apelsinų sulčių (šviežiai spaustų)
2 citrinų sulčių (šviežiai spaustų)


Gaminimas:
Aštriu peiliu kas 5 mm negiliai įpjaukite mėsos paviršių. Sumaišykite visus prieskonius ir įtrinkite jais kiaulieną. Apverskite mėsą ir apipilkite citrinų bei apelsinų sultimis.
Apsukite mėsą vyniojamąja plėvele ir marinuokite pernakt.
Kitą dieną kiaulieną padėkite ant folija išklotos kepimo skardos ir uždengę mėsą folija kepkite 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Nuimkite foliją ir sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 150 °C , kepkite dar apie 1,5 valandos. Jei kepimo skarda išdžiūna, įpilkite šiek tiek vandens. Norėdami kepsnio su traškia plutele, padidinkite orkaitės temperatūrą iki 225 °C ir apie 10 minučių paskrudinkite, kol kepsnys paruduos.
Truputį palaukite ir supjaustykite griežinėliais. Patiekite su keptomis daržovėmis ir persikų
čatniu. Skanaus!
Patarimas! Išbandykite ir su aitriosiomis paprikomis.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai