Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mileišiškių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Marinuoti vištų sparneliai, 1 kg Ryžiai (palaidi), 200 g Šparagai, saujelė Brokoliai, saujelė Lauro lapai, smulkinti Kario milteliai, truputį Druska, pagal skonį Juodieji
malti pipirai, pagal skonį Bazilikas, pagal skonį Alyvuogių aliejus, 1-2 šaukštai (apkepant daržoves)
Gaminimas: Vištų sparnelius kepame įkaitintoje orkaitėje arba keptuvėje kol apskrus. Kol kepa sparniukai gaminame garnyrą: Troškintuve arba gilioje keptuvėje
verdame ryžius. Beriame druskos ir žiupsnelį kario miltelių. Ryžiams baigiant virti į įkaitintą aliejų dedame šparagus ir brokolius. Beriame smulkintų lauro lapelių, druskos, pipirų, baziliko ir pakepiname apie 5 minutes. Apkeptas daržoves dedame kartu su ryžiais ir viską
išmaišome. Sparnelius patiekti kartu su rizoto.
|
|
|
|
|