Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Galantos 3-ioji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Galantos 4-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Galantos 5-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Galantos 6-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Galantos 7-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Marinuoti vištų sparneliai, 1 kg Ryžiai (palaidi), 200 g Šparagai, saujelė Brokoliai, saujelė Lauro lapai, smulkinti Kario milteliai, truputį Druska, pagal skonį Juodieji
malti pipirai, pagal skonį Bazilikas, pagal skonį Alyvuogių aliejus, 1-2 šaukštai (apkepant daržoves)
Gaminimas: Vištų sparnelius kepame įkaitintoje orkaitėje arba keptuvėje kol apskrus. Kol kepa sparniukai gaminame garnyrą: Troškintuve arba gilioje keptuvėje
verdame ryžius. Beriame druskos ir žiupsnelį kario miltelių. Ryžiams baigiant virti į įkaitintą aliejų dedame šparagus ir brokolius. Beriame smulkintų lauro lapelių, druskos, pipirų, baziliko ir pakepiname apie 5 minutes. Apkeptas daržoves dedame kartu su ryžiais ir viską
išmaišome. Sparnelius patiekti kartu su rizoto.
|
|
|
|
|