Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasos g., Lentvario m., Trakų r. sav.,
Ribos g., Lentvario m., Trakų r. sav.,
Ryto g., Lentvario m., Trakų r. sav.,
Saulės g., Lentvario m., Trakų r. sav.,
Slėnio g., Lentvario m., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Marinuoti vištų sparneliai, 1 kg Ryžiai (palaidi), 200 g Šparagai, saujelė Brokoliai, saujelė Lauro lapai, smulkinti Kario milteliai, truputį Druska, pagal skonį Juodieji
malti pipirai, pagal skonį Bazilikas, pagal skonį Alyvuogių aliejus, 1-2 šaukštai (apkepant daržoves)
Gaminimas: Vištų sparnelius kepame įkaitintoje orkaitėje arba keptuvėje kol apskrus. Kol kepa sparniukai gaminame garnyrą: Troškintuve arba gilioje keptuvėje
verdame ryžius. Beriame druskos ir žiupsnelį kario miltelių. Ryžiams baigiant virti į įkaitintą aliejų dedame šparagus ir brokolius. Beriame smulkintų lauro lapelių, druskos, pipirų, baziliko ir pakepiname apie 5 minutes. Apkeptas daržoves dedame kartu su ryžiais ir viską
išmaišome. Sparnelius patiekti kartu su rizoto.
|
|
|
|
|