Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pasagėlė, Vilniaus Vaikų Darželis,
Pasagėlė, Parduotuvė, M. Vaicekausko Firma Atelana,
Pasagėlė, Parduotuvė K. Jasiukevičiaus IĮ,
Pasagėlė, Kretingos r. Vydmantų lopšelis-darželis,
Pasaga, Teniso Klubas,
Vilties g., Skriaudžių k., Prienų r. sav.,
Žalioji g., Skriaudžių k., Prienų r. sav.,
Beržų g., Stakliškių k., Prienų r. sav.,
Dzūkų g., Stakliškių k., Prienų r. sav.,
Kauno g., Stakliškių k., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 750 g trešnių 1 - 2 cinamono lazdelės 1 citrinos žievelės 1 stiklinė sauso raudonojo vyno 1 - 2 šaukštai krakmolo 0,5 stiklinės cukraus 5 stiklinės
vandens
Gaminimas: Trešnes nuplauname, nuvarviname ir išimame kauliukus. Į puodą įpilame 5 stiklines vandens, įdedame cinamono lazdelę, citrinos žievelę, užverdame, sumažiname ugnį ir paverdame 10 min. Po to suberiame paruoštas trešnes, truputį paverdame, išimame cinamono
lazdelę ir citrinos žievelę. Vyne ištirpiname krakmolą ir supilame į sriubą. Keletą minučių paverdame. Sriubą tiekiame karštą. Pastabos: raudonas vynas gali būti desertinis, tada cukraus dedame mažiau (pagal skonį).
|
|
|
|
|