Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Biblijoje: juru pabaisa, milziniskas juru zaltys,
Burnos dziuvimas sutrikus seiliu liauku veiklai,
Ciles prezidentas (1970-73), pirmasis marksistas laimejes laisvus rinkimus Lotynu Amerikoje,
Coca-Cola gerimo isradejas [lietuviskai],
Dailininkas, kolekcionierius, visuomenes veikejas, vienas is pirmosios lietuviu dailes parodos organizatoriu,
S. Daukanto g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
S. Nėries g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Samanų g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Saulės g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Saulėtekio g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 750 g trešnių 1 - 2 cinamono lazdelės 1 citrinos žievelės 1 stiklinė sauso raudonojo vyno 1 - 2 šaukštai krakmolo 0,5 stiklinės cukraus 5 stiklinės
vandens
Gaminimas: Trešnes nuplauname, nuvarviname ir išimame kauliukus. Į puodą įpilame 5 stiklines vandens, įdedame cinamono lazdelę, citrinos žievelę, užverdame, sumažiname ugnį ir paverdame 10 min. Po to suberiame paruoštas trešnes, truputį paverdame, išimame cinamono
lazdelę ir citrinos žievelę. Vyne ištirpiname krakmolą ir supilame į sriubą. Keletą minučių paverdame. Sriubą tiekiame karštą. Pastabos: raudonas vynas gali būti desertinis, tada cukraus dedame mažiau (pagal skonį).
|
|
|
|
|