Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dzūkų g., Makniūnų k., Alytaus r. sav.,
Galintėnų g., Makniūnų k., Alytaus r. sav.,
Miško g., Makniūnų k., Alytaus r. sav.,
Mokyklos g., Makniūnų k., Alytaus r. sav.,
Raitininkų g., Makniūnų k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g maltos kiaulienos 800 g maltos jautienos 200 g veršienos (Abbacchio) 2 kiaušiniai druska pipirai muskato riešutas 1/2 stiklinės kmynų
Gaminimas: Į maltą mėsą
įmušame kiaušinius, įberiame druskos, pipirų, muskato riešuto, 2 šaukštus kmynų ir gerai išminkome. Veršieną supjaustome plonomis juostelėmis ir sudedame į maltą mėsą. Formuojame kepsnį. Jo viršų pabarstome likusiais kmynais. Kepame orkaitėje 1 val. Jei norime patiekti šaltą,
atšaldome ir supjaustome riekelėmis. Puošiame saldžiąja paprika. Jei patiekiame karštą, valgome su bulvėmis, šviežiomis arba marinuotomis daržovėmis.
|
|
|
|
|