Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg triušienos
1 v. š. baltojo vyno acto
Truputis alyvuogių aliejaus
300 g  kumpio, pjaustyto kubeliais
1 svogūno
2 morkų
1 saliero stiebo
1 paprikos
Prieskoniių


Gaminimas:
Triušieną supjaustyti, sudėti į indą ir užpilti actu. Įpilti šiek tiek vandens (kad apsemptų mėsą) ir 1 valandą pamarinuokite.
Didelėje keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą aliejaus sudėti  kiaulienos šoninę , suberti pjaustytus svogūnus, morkas, salierą, papriką ir kepti,  kol suminkštės.
Triušienos gabaliukus išimti  iš marinato, nusausinti  popieriniu rankšluosčiu, apvolioti miltuose  ir kepti iš visų pusių,  kol apskrus.
Tada suberti prieskonius ir viską troškinti apie valandą. Jei matote, kad keptuvėje mažai vandens, galite jo vis įpilti.
Skanaus.
 
i
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai