Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Koks Lietuvos miestas turi seniausia herba,
7-a maziausiai urbanizuota pasaulio salis (12% miesto gyv.) ,
Grindys valtims laive,
Lietuviu dramaturgas, prozininkas, vaiku rasytojas, apsakymu? Klumpes",? Ei, slepkites! ",? Burimas obuolio seklomis" autorius,
Lietuvos respublikos ministras pirmininkas 1919.03.12? 1919.04.12,
Ramuvos 4-oji g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Ramuvos 5-oji g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Ramuvos 6-oji g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Ramuvos 7-oji g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Rožių g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg triušienos 2 dideli svogūnai 0,5 balto sauso vyno 1 stilklinė granatų sulčių 1 citrinos sultys 2-3 šaukštai aliejaus Druskos, pipirų Prieskonių
(mėgstami)
Gaminimas: Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į puodą. Svogūnus supjaustykite žiedeliais, sumaišykite su mėsa, druska, prieskoniais. Vyną, išspaustas citrinos sultis, granatų sultis sumaišykite ir supilkite į mėsą. Viską kruopščiai ir atsargiai sumaišykite ir
paskiausiai užpilkite aliejų. Palikite marinuotis parai. Kepkite kepsninėje. Skanaus!
|
|
|
|
|