Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasos 8-oji g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Rasos g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Reivyčių g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Respublikos g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Ridikų g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg triušienos 2 dideli svogūnai 0,5 balto sauso vyno 1 stilklinė granatų sulčių 1 citrinos sultys 2-3 šaukštai aliejaus Druskos, pipirų Prieskonių
(mėgstami)
Gaminimas: Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į puodą. Svogūnus supjaustykite žiedeliais, sumaišykite su mėsa, druska, prieskoniais. Vyną, išspaustas citrinos sultis, granatų sultis sumaišykite ir supilkite į mėsą. Viską kruopščiai ir atsargiai sumaišykite ir
paskiausiai užpilkite aliejų. Palikite marinuotis parai. Kepkite kepsninėje. Skanaus!
|
|
|
|
|