Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:

Antis
riebalų
šaukštas miltų
svogūnas
2 dideli rūgštūs obuoliai
sauja džiovintų slyvų
šaukštas pomidorų padažo
druskos
česnakų
džiovintų mairūnų
čiobrelių,
maltų paprių
1-2 gvazdikėliai


Gaminimas:
Antį supjaustykite, ištrinkite prieskoniais ir valandą palaikykite. Tada apkepkite įkaitintuose riebaluose. Į puodą pilkite 2 stiklines vandens, dėkite antį ir ant silpnos ugnies troškinkite. Vandens daugiau nepilkite. Slyvas išmirkykite ir, jei iš troškinio išgaravo skystis, į jį supilkite tą vandenį. Kai mėsa bus beveik minkšta, sudėkite slyvas ir nuluptus, ketvirčiais pjaustytus obuolius. Barstykite druska, čiobreliais, mairūnais, paprikomis, gvazdikėliais, įdėkite pomidorų padažo. Troškinkite, kol viskas suminkštės. Antieną išimkite.  padažą berkite miltus, išmaišykite jį ir užvirkite.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai