Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Degučių g., Giedručių k., Šakių r. sav.,
Draugystės g., Giedručių k., Šakių r. sav.,
Ežero g., Giedručių k., Šakių r. sav.,
Giedručių g., Giedručių k., Šakių r. sav.,
Gulbinų g., Giedručių k., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg jautienos 0,5 kg džiovintų slyvų 2 svogūnai 0,5 stiklinės pomidorų padažo (ne kečupo!) mėsos arba daržovių sultinio (kiekis priklausys nuo puodo formos) cinamono,
imbiero žiupsnelis cukraus, druskos
Gaminimas: Supjaustytą mėsą apkepti, pasūdyti ir sudėti į puodą ar troškintuvą. Apkepti susmulkintus svogūnus, sudėti pomidorų padažą ir dar pakaitinti. Masę sudėti į puodą su mėsa. Užpilti sultiniu, kad apsemtų daugmaž iki pusės ir troškinti
apie 30 min. Tada sudėti slyvas (jei reikia, įpilti dar sultinio) ir troškinti apie 40 min. Pasūdyti, įberti cukraus, cinamono, imbiero ir dar patroškinti apie 10 min. Patiekt su virtais ryžiais ar bulvių koše bei daržovių salotomis.
|
|
|
|
|