Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mesos, zuvies ar kitu produktu apvoliojimas miltuose, kiausiniuose, skystoje tesloje ar maltuose dziuvesiuose, pries kepant,
Idubimas statinio sienoje,
Sugebejimas veikti, vidine galia, pajegumas,
Skelia ugni,
Koki vienuoliu ordina 1622 m. Ikure sv. Ignotas Lojola [dgs. Kilm.],
Užupio g., Švendubrės k., Druskininkų sav.,
Antalaukio g., Viečiūnų k., Druskininkų sav.,
Jaunystės g., Viečiūnų k., Druskininkų sav.,
Marcių g., Viečiūnų k., Druskininkų sav.,
Naujakurių g., Viečiūnų k., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 svogūnas 2 skiltelės česnako 500 g kiaulienos kumpio 200 ml grietinėlė 10 proc. miltai apvoliojimui 2 šaukštai pomidorų
padažas aliejus petražolės
Gaminimas: Mėsą supjaustome juostelėmis, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Dėti į puodą, o keptuvėje pakepinti smulkintus svogūnus ir česnakus. Apkepus, dėti į tą patį puodą ant mėsos. Pilti grietinėlę, pomidorų padažą ir
troškinti mėsą apie 15 minučių. Įmaišyti smulkintų petražolių. Skanaus :)
|
|
|
|
|