Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 vištų krūtinėlės
0,5 l sūdytų kazlėkų (galima ir su kitais grybais)
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
1 saldžioji paprika
1 svogūnas
200 g grietinės
1 arbatinis šaukštelis cukraus
druska
pipirai
kario prieskoniai
aliejus kepimui
 


Gaminimas:
Vištų krūtinėles supjaustome stačiakampiais gabalėliais. Juos sudedame į keptuvę, pasūdome, paskaniname prieskoniais ir pakepame. Suberiame kubeliais supjaustytą svogūną ir uždengę keptuvę pakepame 10 min. Į keptuvę įpilame 0,5 stiklinės vandens, sultinį, sudedame išmirkytus (nesūrius) kazlėkus ir uždengę troškiname apie 20 min. Sudedame kubeliais supjaustytą pomidorą, cukrų ir grietinę. Troškiname dar 5 min. Troškinį skanu patiekti su bulvių koše arba ryžiais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai