Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Marijonų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Marių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Mastrakio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Matininkų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Mato Grigonio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500g žuvies 2 v. š. aliejaus 4 svogūnai Druska Juodieji pipirai 2 česnako skiltelės Citrinų sultys 3 pomidorai
Gaminimas: Šaukšte įkaitinto aliejaus
truputį apkepinami smulkiai supjaustyti svogūnai ir sukapotas česnakas, vėliau sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, viskas pasūdoma ir papipirinama. Žuvis išdarinėjama, apšlakstoma citrinos sultimis ir įtrinama druska. Keptuvėje įkaitinamas aliejus, įpilama 2—3 šaukštai vandens,
sukrečiami apkepinti svogūnai bei pomidorai, ir viskas 30 min. patroškinama.
|
|
|
|
|