Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kalakutas
60 g miltų
60 g sviesto
0,25 l grietinės
0,5 skardinės šparagų ūglių
Pipirų
petražolių
druskos
500 g salierų
800 g morkų
citrinos sulčių
1 kiaušinio trynys
250 g žaliųjų žirnių


Gaminimas:
Kalakutą įtrinkite druska ir pipirais. Įdėkite į puodą su trupučiu vandens.
Troškinkite ant mažos ugnies 60 minučių. Troškinimo metu sudėkite morkas, žirnius, šparagus ir salierus. Kalakutą iš sultinio išimkite.
Miltus pakepinkite su sviestu ir supilkite į sultis. Įpilkite citrinų sulčių ir užvirkite. Padažą nuimkite nuo ugnies, sutirštinkite kiaušinio tryniu, sumaišytu su grietine.
Kalakutą papuoškite morkų ir salierų griežinėliais, šparagais ir žirniais. Gali būti patiekiama su kapotomis bulvėmis arba kroketais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai