Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Visumos ir jos daliu darna, tikroves vystymosi desningumas, vidaus ir isores, turinio ir formos atitikimas,
Visuomenes atmatos,
Visuomenes dvasinio gyvenimo, zmoniu veiklos, kurybos, galvosenos supasaulietejimas,
Visuomenes informavimo priemones kitaip,
Visuomenes pripazistama pagarba uz nuopelnus,
Liepų g., Traupio mstl., Anykščių r. sav.,
Nevėžio g., Traupio mstl., Anykščių r. sav.,
Papartynės g., Traupio mstl., Anykščių r. sav.,
Žerkiškių g., Traupio mstl., Anykščių r. sav.,
Ateities g., Varkujų k., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg upėtakio 1 morka 1 salieras Petražolė 3 Svogūnai 1,5 šaukšto tirpinto sviesto 1 stiklinė raudonųjų serbentų sulčių 1 stiklinė
džiuvėsėlių
Gaminimas: Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai
svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
|
|
|
|
|