Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pušyno g., Dauderių k., Radviliškio r. sav.,
Dvaro g., Daugėlaičių k., Radviliškio r. sav.,
Miško g., Daugėlaičių k., Radviliškio r. sav.,
Pataušio g., Daugėlaičių k., Radviliškio r. sav.,
Plento g., Daugėlaičių k., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg upėtakio 1 morka 1 salieras Petražolė 3 Svogūnai 1,5 šaukšto tirpinto sviesto 1 stiklinė raudonųjų serbentų sulčių 1 stiklinė
džiuvėsėlių
Gaminimas: Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai
svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
|
|
|
|
|