Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Džiugo g., Kaspariškių k., Klaipėdos r. sav.,
Germanto g., Kaspariškių k., Klaipėdos r. sav.,
Jovarų g., Kaspariškių k., Klaipėdos r. sav.,
Kairių g., Kaspariškių k., Klaipėdos r. sav.,
Kalno g., Kaspariškių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 viščiukas (apie 1 kg) 1 a. š. druskos 0,5 a. š. baltųjų pipirų 1 svogūnas 1 obuolys 2 v. š. sviesto 200 ml sauso baltojo vyno 1 poras 200 g vynuogių 2 v. š.
graikinių riešutų 4 v. š. grietinės
Gaminimas: Viščiuką supjaustyti į gabaliukus. Kiekvieną gabaliuką apibarstyti druska ir pipirais. Nuluptą svogūną ir obuolį supjaustyti smulkiais kubeliais. Sviestą ištirpinti gilioje keptuvėje ir 5 minutes pakepinti paukštienos
gabaliukus. Suberti svogūnus bei obuolius ir minutę pakepinti kartu su vištiena. Užpilti vynu ir troškinti uždengtame puode. Nuvalytą baltąjį poro dalį supjaustyti griežinėliais, nuplauti, nuvarvinti sietelyje. Vynuoges pepjauti pusiau ir išskobti sėklas. Likus 5 minutėms iki troškinimo pabaigos
vynuoges ir pori griežinėlius suberti į troškintuvą. Į troškinimo sultis suberti nesmulkiai sukapotus grakinius riešutus ir sukrėsti grietinę, šiek tiek pavirinti, ir patiekti.
|
|
|
|
|