Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miško g., Viešintų mstl., Anykščių r. sav.,
Paežerio g., Viešintų mstl., Anykščių r. sav.,
Panevėžio g., Viešintų mstl., Anykščių r. sav.,
Pušyno g., Viešintų mstl., Anykščių r. sav.,
Televizijos g., Viešintų mstl., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 agurkai, 1 šaukštas kvietinių miltų, 1 šaukštas sviesto, 2 pomidorai, 250 gramų kiaulienos faršo, 0.5 stiklinės grietinės, Juodųjų pipirų truputį Druskos truputį Petražolių
truputį Krapų truputį Svogūnų truputį
Gaminimas: Agurkai (vienodo dydžio) nulupami, perpjaunami pusiau, išgremžus sėklas, pasūdomi ir prikemšami pasūdyto ir papipirinto mėsos faršo įdaro. Tada abi pusės suvožiamos, surišamos siūlais, apibarstomos miltais ir pakepinamos svieste.
Apkepę įdaryti agurkai sudedami į puodą, supilamas likęs sviestas, pridedama pomidorų skiltelių, supjaustytų svogūnų, įpilama grietinės, įberiama pipirų, druskos ir troškinama. Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas
apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.
|
|
|
|
|