Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sinagogos g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Siraičių g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Sodo g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Sporto g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Statybininkų g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g kiaulienos sprandinės 1 šaukštas aliejaus 1 šaukštelis druskos 1/4 l mėsos sultinio 2 svogūnai 400 g bulvių 1 kg šviežių kopūstų 2 šaukštai sviesto juodųjų
pipirų
Gaminimas: Mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais, keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepinti mėsą. Dažnai maišyti. Paskaninti druska, užpilti sultiniu ir valandą troškinti. Svogūnus ir bulves nulupti, bulves supjaustyti į 4 dalis, o svogūnus - žiedeliais. Po 30 troškinimo
minučių į puodą su mėsa suversti svogūnus ir bulves. Paskaninti druska ir pipirais. Kopūstus nuvalyti, nuplauti, supjaustyti juostelėmis ir nuplikyti verdančiu vandeniu. Po valandos virimo ant bulvių ir svogūnų suberti pjaustytus kopūstus ir dar pavirti 10 minučių. Įberti šiek tiek druskos
ir pipirų. Prieš patiekiant įdėti sviesto, dar pagardinti pipirais.
|
|
|
|
|