Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Greitai brestanciu ir labai visliu kiauliu veisle, isvesta Anglijoje, Jorksyro grafysteje,
Popieziaus skelbiami Kataliku Baznycios jubiliejaus metai,
Zemes geologines istorijos mezozojaus eros II periodas,
Virsutinio denio uzpakaline dalis, antstatas laivagalyje,
Romenu amzinos jaunystes deive, jaunuoliu, sulaukusiu brandos amziaus, globeja,
Bočių g., Romainių Kaimelės k., Kauno r. sav.,
Kupolės g., Romainių Kaimelės k., Kauno r. sav.,
Pinijos g., Romainių Kaimelės k., Kauno r. sav.,
Romaškių 1-oji g., Romaškių k., Kauno r. sav.,
Pylimo g., Salių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g obuolių, 1 kg raudongūžio kopūsto, žiupsnelis druskos, 2 v. š. vyno acto, 40 g razinų, 1 a. š. kmynų, 5 v. š. aliejaus.
Gaminimas: Kopūstą
smulkiai supjaustykite ir troškinkite aliejuje uždarame inde, kol suminkštės. Po to sudėkite plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius bei visus kitus priedus ir uždengus palaikykite karštai, kol suminkštės obuoliai. Į stalą patiekalą galima paduoti ir karštą, ir šaltą.
|
|
|
|
|