Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lagūnos, televizorių ir buitinės technikos centras,
Lagūnos, investicijų valdymo centras,
Lagūna, Vilmos Jančiulienės Įmonės Parduotuvė,
Lagūna, V. Jančiulienės IĮ,
Lagūna, Svečių Namai,
Jūros g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Slankų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Slavų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Slėnio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Smalininkų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 porai 2 skiltelės česnako 3 v. š. sviesto Druska Čiobrelių 1 a. š. cukraus 2 lauro lapai 200 ml vyno arba sultinio 1 v. š. smulkintų
petražolių
Gaminimas: Porus supjaustyti gabaliukais iki tamsiai žalios vietos. Naudosime tik baltus galus. Kiekvieną gabaliuką perpjauti išilgai. Keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti porus, apversti kad apkeptų iš visų pusių. Pabarstyti druska, čiobreliais, cukrumi, sudėti lauro
lapus. Užpilti vynu ar sultiniu ir troškinti 35 min ant lengvos ugnies. Porams suminkštėjus įdėti petražoles ir česnakus. .
|
|
|
|
|