Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tylioji g., Kantaučių k., Plungės r. sav.,
Tulpių g., Kantaučių k., Plungės r. sav.,
Žlibinų g., Kantaučių k., Plungės r. sav.,
Prancūzų kelio g., Kapsūdžių k., Plungės r. sav.,
Alyvų g., Karklėnų k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 porai 2 skiltelės česnako 3 v. š. sviesto Druska Čiobrelių 1 a. š. cukraus 2 lauro lapai 200 ml vyno arba sultinio 1 v. š. smulkintų
petražolių
Gaminimas: Porus supjaustyti gabaliukais iki tamsiai žalios vietos. Naudosime tik baltus galus. Kiekvieną gabaliuką perpjauti išilgai. Keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti porus, apversti kad apkeptų iš visų pusių. Pabarstyti druska, čiobreliais, cukrumi, sudėti lauro
lapus. Užpilti vynu ar sultiniu ir troškinti 35 min ant lengvos ugnies. Porams suminkštėjus įdėti petražoles ir česnakus. .
|
|
|
|
|