Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lasteles, esancios sinusiniame sirdies mazge ir generuojancios elektrinius impulsus,
Atstumas tarp dvieju tos pacios fazes tasku vienoje bangoje,
Slenkantis slegio svyravimas terpeje,
Efektas, kai saltiniui tolstant (ar artejant) nuo imtuvo, registruojamas da? nis suma? eja (arba atvirksciai-padideja), kartu pasikeicia ir bangos ilgis,
Ultragarsines diagnostikos metodas, paremtas skirtinga ivairiu organizmo audiniu ultragarso sugertimi ir atspind? iu del audiniu skirtingu akustiniu savybiu,
Tujų g., Naivių k., Kupiškio r. sav.,
Kalnelio g., Noriūnų k., Kupiškio r. sav.,
Krantinės g., Noriūnų k., Kupiškio r. sav.,
Lėvens g., Noriūnų k., Kupiškio r. sav.,
Melioratorių g., Noriūnų k., Kupiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 ml vandens 1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys 1 mažos morkos 80 g žiedinių kopūstų 2 žiedelių svogūno 100 g moliūgų 1 bulvės 1 saujos šviežių žirnelių 1 šakelė
krapų Druskos - pagal skonį
Gaminimas: Sutarkuotą morką ir susmulkintą svogūną pakepiname keptuvėje 1-2 minutes. Po to sudedame kubeliais ar juostelėmis supjaustytą moliūgą, smulkiais žiedynais išskaidytą žiedinį kopūstą, bulvės kubelius, žirnelius, prieskonius
ir krapus. Užpilame vandeniu, sultiniu ir troškiname ant mažos ugnies apie 8-10 minučių (uždengę dangčiu).
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g paprikos, saldžiosios 380 g konservuotų kukurūzų 150 g svogūnų 200 g morkų 200 ml sultinio (daržovių arba vandens) Druskos ir pipirų - pagal skonį Aliejaus
(kepinimui)
Gaminimas: Sukapokite svogūną. Morkas sutarkuokite. Paprikas (turėjau žalią ir raudoną) supjaustykite kubeliais. Įkaitinkite puode šlakelį aliejaus ir pakepinkite svogūnus iki 3 minučių. Sudėkite morkas ir kepinkite dar apie 3-4 minutes. Sudėkite
porus ir kepinkite 5 minutes. Suberkite kukurūzus, supilkite sultinį, įmaišykite prieskonių ir troškinkite apie 15-20 minučių.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kalafijoro, nedidelio 1 saujos svogūnų laiškų 0,5 cukinijos 0,5 paprikos 2 v. š. grietinės Prieskonių 200 g rūkytos dešros
Gaminimas: Supjaustyti kalafijorus,
paprikas, svogūnų laiškus, cukiniją ir troškinti keptuvėje su daržovių sultiniu. Baigiant troškinti, sudėti pjaustytą dešrą, prieskonius ir grietinę bei dar keletą minučių patroškinti . Skanaus
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 bulvių 0,5 skardinės konservuotų pupelių 1 pakuotės brokolių, šaldytų
Gaminimas: Suberkite brokolius į keptuvę. Bulves nulupkite ir supjaustykite nedideliais
kubeliais. Kai brokoliai suminkštės, ant viršaus suberkite bulves ir pupeles, švelniai pamaišykite. Po 15 min. viską petiekiti. P.S. Bulvės ir pupelės išsitroškins brokolių sultyse. SKANAUS!
|
|
|
|
|