Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Skersinės Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skersinės Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kepenėlių 2 - 3 morkų Kario miltelių Paprikos milteliai 1 kubelio vištienos sultinio
Gaminimas: Supjaustome kepenėles ir pakepame 5 min.
keptuvėje. Sutarkuotas morkas sudedame į keptuvę ir pakepame su kepenėlėmis dar apie 5 - 10 min. Tada užbarstome kario ir paprikos prieskonių pagal skonį ir šiek tiek patroškinti. Kol troškinasi kepenėlės, užverdame stiklinę vandens ir vandenyje ištirpiname sultinį. Sultinį supilame į
keptuvę ir troškiname dar pora minučių.
|
|
|
|
|