Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rodūnios kelias, Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g morkų 600 g mažų bulvių 2 šaukštai sviesto 1/4 l kepsnių padažo 6 kiaušiniai 2 švieži svogūnai su laiškais druskos, juodųjų pipirų
Gaminimas: Nuluptas morkas ir
bulves supjaustyti 3 mm storio griežinėliais. Puode ištirpinti sviestą ir pakepinti morkų griežinėlius, kol suminkštės. Supilti kepsnių padažą ir užvirinti. Suversti bulvių griežinėlius ir virti uždengtame puode. Kiaušinius pradurti, dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 5 minutes.
Išvirusius kiaušinius nulupti šaltame vandenyje ir sudėti į dubenėlį su karštu vandeniu, kad neatvėstų. Svogūnus nulupti, nuplauti, supjaustyti žiedeliais ir po 10 minučių suberti į puodą su daržovėmis. Pagardinti druska, pipirais ir virti, kol daržovės suminkštės. Patiekti su kiaušinių
puselėmis.
|
|
|
|
|