Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aguonų g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Akacijų aklg., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Akmenės g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Algirdo aklg., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Alyvų aklg., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 vidutinio dydžio burokėliai 1 svogūnas 150 g rūkytų lašinukų druskos pipirų aliejaus kepimui
Gaminimas: Burokėlius išverdame, atvėsiname, sutarkuojame. Svogūną
susmulkiname ir kepame su aliejumi. Atpjauname 3 plonas juosteles lašinukų, jas suvyniojame, perrišame kiaulės odele ir kepame kartu su svogūnais. Į keptuvę sudedame ir likusius smulkiai pjaustytus lašinukus. Kai lašinukų vyniotiniai gerai apkepa, juos išimame iš keptuvės ir sudedame
sutarkuotus burokėlius. Kepame 15-20 min. Į lėkštės vidurį dedame susuktus lašinukus, o aplink juos - po šaukštą burokėlių. Valgome karštus.
|
|
|
|
|