Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šaltinių g., Giliogirio k., Rietavo sav.,
Vingio g., Giliogirio k., Rietavo sav.,
Karčemos g., Girdvainių k., Rietavo sav.,
Klevų g., Girdvainių k., Rietavo sav.,
Aitros g., Girėnų k., Rietavo sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė baltų pupelių 1 stiklinė raudonų pupelių 15 mažų svogūnų 2 morkos 300 g kiaulienos Druska, Juodieji pipirai Petražolės 2 šaukštai
grietinės Aliejus
Gaminimas: Pupeles išmirkykite. Kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska bei pipirais ir apkepkite su aliejumi. Į puodą sudėkite pupeles, pasūdykite ir virkite kelias minutes. Tada sudėkite pakeptą mėsą, griežinėliais supjaustytas ir pakeptas
morkas, truputį patroškinkite ir sudėkite pakeptus su aliejumi svogūniukus, supilkite grietinę, suberkite susmukintas petražoles, druskos, pipirų. Troškinkite, kol mėsa ir pupelės suminkštėja.
|
|
|
|
|