Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Švedų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Švenčionių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Švendubrės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šventaragio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šventeliškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sviesto 2 šaukštai grietinės 1 stiklinė cukraus 3 kiaušiniai 600 g miltų 0,5 l mėlynių
Gaminimas: Sušaldytą sviestą sutarkuojame stambia trintuve ir lengvai apvoliojame
su miltais. Kiaušinius išplakame su cukrumi bei grietine ir supilame į miltus su sviestu. Užminkome tešlą. 30 min. ją laikome šaltai. Iš 4/5 tešlos iškočiojame lakštą ir įklojame į aliejumi pateptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (tinka stačiakampės arba 24 cm, 26 cm, 30 cm skersmens
apvalios). Suberiame nuplautas ir nusausintas mėlynes. Likusią tešlą sutarkuojame stambia trintuve ir užberiame ant uogų. Kepame 200°C temperatūroje 30-40 minučių. Iškepus, jei norite, galite dar papuošti tirpintu baltu šokoladu, jis labai tinka su mėlynėmis :) Skanaus!
|
|
|
|
|