Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
100 g miltų
80 g minkšto sviesto
1 kiaušinis
50 g krakmolo
1 a. š. kepimo miltelių
Trupiniams:
100 g sviesto
100 g miltų
100 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
1,5 a. š. malto cinamono
Įdarui:
500 g slyvų be kauliukų


Gaminimas:
Tešlai skirtą sviestą ištrinkite su cukrumi, įmuškite kiaušinį. Maišydami suberkite miltus kartu su krakmolu bei kepimo milteliais.
Tešlą paskleiskite riebalais išteptoje tortų formoje, ant jos išdėliokite slyvų puseles.
Trupiniams šaltą sviestą greitai suminkykite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, miltais, cinamonu ir tolygiai sutrupinkite ant slyvų.
Kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 40-45 min.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai