Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
2 š. kakavos
600 g miltų
2 kiaušiniai
1 š. krakmolo
4 š. cukraus
200 g margarino

Varškės masei:
2 kiaušiniai
600 g varškės
3 š. cukraus
1 st. razinų
1 a.š. cinamono

 

Gaminimas:
Šiam pyragui reikia paruošti dvi tešlas: vieną įdarui, kitą viršui ir pagrindui. Visi produktai iki varškės skirti pagrindui ir viešui, o nuo varškės- visi įdarui.

Įdaras: varškę, kiaušinus, cukrų ir krakmolą sumaišome kartu, suberiame cinamoną, sudedame gerai išmirkytas razinas. Išmaišome. Paliekame šaldytuve, kol paruošime tešlą.

Tešla: margariną sutarkuoti stambia tarka su miltais. Cukrų gerai išmaišome su kiaušiniais. Po to viską sumaišome kartu. Įdedame kepimo miltelius, kakavą. Minkome tešlą, kol jis bus kieta. Tikslaus miltų kiekio nežinau, nes vis kitokį kiekį dedu, tad jūs darydamos tešlą, miltų dėkite tiek, kad iš tešlos būtų galima padaryti du gabalus. Juos palaikyti šaldytuve apie 20 min. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Išėmus iš šaldytuvo tešlą, vieną gabalą sutrupiname stambokais gabalais ant skardos kaip pagrindą. Ant jo dedame varškės įdarą, ir ant viršaus vėl trupiname stambokais gabalais kitą kakavinės tešlos gabalą. Dedame į orkaitę ir kepame apie 40-60 min. Iškepusį apie 15 min. palaikome orkaitėje, o išėme apibarstome cukraus pudra, tik negausiai.

Šis pyragas turėtų patikti vaikams, o jį valgyti užsigeriant stikline pieno yra be galo skanu. Tad SKANAUS!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai