Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pakalnės g., Vievio m., Elektrėnų sav.,
Pakrantės g., Vievio m., Elektrėnų sav.,
Semeliškių g., Vievio m., Elektrėnų sav.,
Sodų g., Vievio m., Elektrėnų sav.,
Stadiono g., Vievio m., Elektrėnų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 2 š. kakavos 600 g miltų 2 kiaušiniai 1 š. krakmolo 4 š. cukraus 200 g margarino
Varškės masei: 2 kiaušiniai 600 g varškės 3 š. cukraus 1 st.
razinų 1 a.š. cinamono
Gaminimas: Šiam pyragui reikia paruošti dvi tešlas: vieną įdarui, kitą viršui ir pagrindui. Visi produktai iki varškės skirti pagrindui ir viešui, o nuo varškės- visi įdarui.
Įdaras: varškę, kiaušinus, cukrų ir krakmolą sumaišome kartu,
suberiame cinamoną, sudedame gerai išmirkytas razinas. Išmaišome. Paliekame šaldytuve, kol paruošime tešlą.
Tešla: margariną sutarkuoti stambia tarka su miltais. Cukrų gerai išmaišome su kiaušiniais. Po to viską sumaišome kartu. Įdedame kepimo miltelius, kakavą. Minkome tešlą, kol jis bus
kieta. Tikslaus miltų kiekio nežinau, nes vis kitokį kiekį dedu, tad jūs darydamos tešlą, miltų dėkite tiek, kad iš tešlos būtų galima padaryti du gabalus. Juos palaikyti šaldytuve apie 20 min. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Išėmus iš šaldytuvo tešlą, vieną gabalą sutrupiname stambokais
gabalais ant skardos kaip pagrindą. Ant jo dedame varškės įdarą, ir ant viršaus vėl trupiname stambokais gabalais kitą kakavinės tešlos gabalą. Dedame į orkaitę ir kepame apie 40-60 min. Iškepusį apie 15 min. palaikome orkaitėje, o išėme apibarstome cukraus pudra, tik negausiai.
Šis pyragas
turėtų patikti vaikams, o jį valgyti užsigeriant stikline pieno yra be galo skanu. Tad SKANAUS!
|
|
|
|
|