Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gulbių g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Pilkapių g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vokės 1-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vokės 10-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vokės 11-oji g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 450 - 500 g miltų 250 g cukraus 3 kiaušinių 1 šaukštelio kepimo miltelių 150 g sviesto 1 citrinos žievelė, nutarkuota 500 g tirštos uogienės 500 g varškės (naudoju močiutės naminę
varškytę)
Gaminimas: Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1 val. palieku ją šaldiklyje. Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių
temperatūroje kepu apie 60 min. Skanaus!
|
|
|
|
|