Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaip vadinami priebalsiai: s, z, ch, h, f, v,
Kaip vadinami priebalsiai: l, m, n, r,
Issokantis langas narsant internete,
Kokia pilis dave pradzia Klaipedos miestui,
Kokia valstybe valde Klaipeda 1629-1635 m.,
Šermukšnių g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Upelio g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Viktorijos g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žirgų g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolyno g., Glitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 160g. aliejuje konservuoto tuno, 150g. tarkuoto parmezano sūrio, šaukštelis citrinų sulčių, 5 cm. ilgio citrinos žievelės gabalėlis, šaukštas majonezo, maltų juodųjų
pipirų, paprikų, žalumynų papuošti.
Gaminimas: Citrinos žievelę smulkiai supjaustome. Visus komponentus sudedame į virtuvinį kombainą ir sukame, kol masė tampa vienalytė. Aptepą sudedame į sandariai uždaromą indelį ir 30 minučių palaikome šaltai. Tiekdami šiuo aptepu užteptus
užkandžius puošiame krapais, petražolėmis, paprikų gabalėliais. Pastabos: Aptepas tinka duonai, sumuštinių duonai, skrebučiams, kukurūzų traškučiams, ryžių trapučiams aptepti, krepšeliams įdaryti, sluoksniuotiems sumuštiniams ruošti. Užkandis prie alaus paruoštas!
|
|
|
|
|