Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, kuri ribojasi su Kinija,
Valstybe, kuri ribojasi su Rusija,
Valstybe, kurioje kalbama prancuzu ir anglu kalbomis,
Valstybe, kurioje prancuzu kalba yra valstybine,
Valstybe, 1947 m. prisijungusi prie Britanijos sandraugos,
Liškiavos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Literatų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Liubarto g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Liudviko Zamenhofo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Liudvinavo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 120 ml aliejaus 5 šaukšteliai balzamo 120 ml sauso raudonojo vyno 4 žalios aitriosios paprikos ankštys 6 skiltelės česnako druskos
Gaminimas: Paprikas susmulkinkite,
česnaką sutrinkite, visus produktus sumaišykite ir pakaitinkite, bet neužvirinkite. Marinatą tinka vartoti atšalusį. Šiuo marinatu galima atšildyti šaldytą žuvį: atskieskite jį dviem dalimis vandens ir pamerkite žuvį. Taip atšildyta žuvis įgaus puikų skonį ir nesiskirs nuo
šviežios.
|
|
|
|
|