Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Knygos zenklas,
Knygos, jos skyriaus, zurnalo ar laikrascio straipsnio pavadinimas,
Knygu "Juodoji strele", "Lobiu sala" autorius,
Knygu "Kam skambina varpai", "Fiesta", "Atsisveikinimas su ginklais" autorius,
Knygu "Sinuhe egiptietis", "Turmsas nemirtingasis", "Mirties angelas" autorius,
Kaštonų al., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Kauno g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Kėdainių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Gardino g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Papilės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 gramų ryžių 2 stiklinės mėsos sultinio 2 svogūnai 250 gramų varškės sūrio 40 gramų kiaulės taukų 80 gramų fermentinio sūrio pagal skonį druskos, maltų juodųjų pipirų truputį
džiūvėsėlių truputį grietinės
Gaminimas: Sultinyje išverdama ryžių košė. Susmulkinti pakepinti svogūnai sumaišomi su maltu varškės sūriu, pagardinama prieskoniais, grietine. Į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą dedama sluoksniais ryžiai ir varškės sūrio masė.
Paviršius išlyginamas ir apiberiamas tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepama orkaitėje.
|
|
|
|
|