Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mileišiškių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Upėtakis Keptos morkos su svogūnais kepenėlės Druska Pipirai Sviestas Gaminimas: Troškinti kepenėles 5 - 7 minutes. Tai padarius, jas susmulkinti, įdėti keptas morkas su svogūnais, druskytės, pipiriukų ir
kapoti, kol pasidarys vientisa masė. Iš užpėtakio išimti pagrindinį kaulą ( stuburkaulį ), paberti šiek tiek pipirų ir druskos. Tada sudėti kepenėlių faršą ir kepti keptuvėje su sviestu. Kaip garnyras tinka ryžiai, bulvytės fri, bulvių košė.
|
|
|
|
|