Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:4 upėtakio gabaliukai be odelės;
2 šaukštai lydyto sviesto;
100 g mėlynių uogienės;
ketvirtadalis smulkinto svogūno;
2 skiltelės česnako;
1 šaukštelis džiovintų čiobrelių;
1 šaukštelis garstyčių;
Druska ir pipirai pagal skonį;
petražolių papuošimui.
Gaminimas:Į puodelį sukrečiam mėlynių uogienę, smulkintus svogūnus ir česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišant užvirinti. Upėtakio gabaliukus pabarstyti druska ir pipirais, išdėlioti sviestu pateptoje skardoje ir abi puses kepame po 7 minutes. Upėtakį dėti ant lėkštės, užpilti mėlynių padažu, patiekti su ryžiais. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 upėtakio gabaliukai be odelės;
2 šaukštai lydyto sviesto;
100 g mėlynių uogienės;
ketvirtadalis smulkinto svogūno;
2 skiltelės česnako;
1 šaukštelis džiovintų čiobrelių;
1 šaukštelis garstyčių;
Druska ir pipirai pagal skonį;
petražolių papuošimui.

Gaminimas:
Į puodelį sukrečiam mėlynių uogienę, smulkintus svogūnus ir česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišant užvirinti. Upėtakio gabaliukus pabarstyti druska ir pipirais, išdėlioti sviestu pateptoje skardoje ir abi puses kepame po 7 minutes. Upėtakį dėti ant lėkštės, užpilti mėlynių padažu, patiekti su ryžiais. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai