Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Uosių Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g sūdytos silkės 1 stiklinė pieno 0,5 stiklinės raudono vyno 1 stiklinė vyno acto 0,75 stiklinės cukraus gabalėlis cinamono žievelės (Cinamonas) 6-8 gvazdikėliai
(Gvazdikėliai) 1 svogūnas 5-6 žirneliai pipirų
Gaminimas: Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, užpilti pienu ir 2-3 val. palaikyti. Užvirti vyną su actu, pjaustytu svogūnu, prieskoniais ir cukrumi. Virti uždengtame puode ant mažos ugnies 10 min.,
ataušinti. Nusausintą filė supjaustyti gabalėliais, sudėti į stiklainį, užpilti marinatu. 2-3 dienas palaikyti šaldytuve. Patiekti su duona ar keptom bulvėm.
|
|
|
|
|