Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jazminų g., Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Kaštonų g., Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Kelininkų g., Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Laisvės a., Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Lauko g., Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g sūdytos silkės 1 stiklinė pieno 0,5 stiklinės raudono vyno 1 stiklinė vyno acto 0,75 stiklinės cukraus gabalėlis cinamono žievelės (Cinamonas) 6-8 gvazdikėliai
(Gvazdikėliai) 1 svogūnas 5-6 žirneliai pipirų
Gaminimas: Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, užpilti pienu ir 2-3 val. palaikyti. Užvirti vyną su actu, pjaustytu svogūnu, prieskoniais ir cukrumi. Virti uždengtame puode ant mažos ugnies 10 min.,
ataušinti. Nusausintą filė supjaustyti gabalėliais, sudėti į stiklainį, užpilti marinatu. 2-3 dienas palaikyti šaldytuve. Patiekti su duona ar keptom bulvėm.
|
|
|
|
|