Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Martišiūnų g., Vabalninko m., Biržų r. sav.,
Paryžiaus g., Vabalninko m., Biržų r. sav.,
Parko g., Vabalninko m., Biržų r. sav.,
Pasvalio g., Vabalninko m., Biržų r. sav.,
Pergalės g., Vabalninko m., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g sūdytos silkės 1 stiklinė pieno 0,5 stiklinės raudono vyno 1 stiklinė vyno acto 0,75 stiklinės cukraus gabalėlis cinamono žievelės (Cinamonas) 6-8 gvazdikėliai
(Gvazdikėliai) 1 svogūnas 5-6 žirneliai pipirų
Gaminimas: Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, užpilti pienu ir 2-3 val. palaikyti. Užvirti vyną su actu, pjaustytu svogūnu, prieskoniais ir cukrumi. Virti uždengtame puode ant mažos ugnies 10 min.,
ataušinti. Nusausintą filė supjaustyti gabalėliais, sudėti į stiklainį, užpilti marinatu. 2-3 dienas palaikyti šaldytuve. Patiekti su duona ar keptom bulvėm.
|
|
|
|
|