Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
15 ml aliejaus
300 g kiaulienos nugarinės, supjaustytos 5x5 cm gabaliukais
40 g svogūnų, pjaustytų griežinėliais
6 g česnako
1 arb. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
500 ml vandens
Padažui:
15 ml aliejaus
0,5 a. š. SANTA MARIA kmynų
1 SANTA MARIA gvazdikėlio
0,25 a. š. SANTA MARIA malto cinamono
50 g pomidorų padažo
20 g SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų
SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
20 vnt. SANTA MARIA NACHO kukurūzų traškučių
Patiekiant:
100 g sūrio kremo
Kalendrų lapų
Raudonųjų kopūstų
Ridikėlių


Gaminimas:
Apskrudinkite kiaulieną keptuvėje ar puode, sudėkite svogūnus bei česnakus ir kepkite kelias minutes. Įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite apie 2,5–3 valandas, kol mėsa suminkštės.
Išimkite mėsą iš sultinio ir, šiek tiek palaukę, suplėšykite ją dviem šakutėmis.
Aliejuje pakaitinkite pomidorų padažą ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol užvirs, įdėkite padažui skirtus prieskonius ir kaitinkite apie 10 minučių.
Užpilkite padažą ant mėsos, palengva išmaišykite ir palaukite kelias minutes. 
Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Paruoštą mėsos ir pomidorų padažą uždėkite ant paskrudintų traškučių ir patiekite su sūrio kremu ir daržovėmis.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai