Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Issunktas skystimas,
Istaiga kurioje daromi eksperimentai,
Istaiga kurioje perkami ir parduodami vertybiniai popieriai,
Istaiga, ieskanti darbo,
Istaiga, kaupianti, tvarkanti, registruojanti, moksliskai tirianti ivariu organizaciju, asmenu veiklos dokumentus, senus rastijos paminklus,
Pagubės Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 29-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 30-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 15 ml aliejaus 300 g kiaulienos nugarinės, supjaustytos 5x5 cm gabaliukais 40 g svogūnų, pjaustytų griežinėliais 6 g česnako 1 arb. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje 500 ml
vandens Padažui: 15 ml aliejaus 0,5 a. š. SANTA MARIA kmynų 1 SANTA MARIA gvazdikėlio 0,25 a. š. SANTA MARIA malto cinamono 50 g pomidorų padažo 20 g SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje 20 vnt. SANTA MARIA NACHO kukurūzų
traškučių Patiekiant: 100 g sūrio kremo Kalendrų lapų Raudonųjų kopūstų Ridikėlių
Gaminimas: Apskrudinkite kiaulieną keptuvėje ar puode, sudėkite svogūnus bei česnakus ir kepkite kelias minutes. Įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite apie
2,5–3 valandas, kol mėsa suminkštės. Išimkite mėsą iš sultinio ir, šiek tiek palaukę, suplėšykite ją dviem šakutėmis. Aliejuje pakaitinkite pomidorų padažą ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol užvirs, įdėkite padažui skirtus prieskonius ir kaitinkite apie 10
minučių. Užpilkite padažą ant mėsos, palengva išmaišykite ir palaukite kelias minutes. Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Paruoštą mėsos ir pomidorų padažą uždėkite ant paskrudintų traškučių ir patiekite su sūrio kremu ir
daržovėmis.
|
|
|
|
|